Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag är ett nytt jag

om du säger att du förstår mig
så ljuger du
om jag inte vet vem jag är
hur kan du?

en människa i ständig förändring
varje dag är ett nytt jag
vissa delar av igår
andra delar nya för idag

om du säger att du förstår känslan
kan du få komma innanför min mur
kanske kan vi lära av varandra
finna våra egna jag för mer än en dag




Fri vers (Fri form) av sehnsucht
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-24 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht