Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har 138403287523089598. plus 3


hur många känslor har du i ditt huvud?

okej min vän, berätta för mig
snälla tala om, hur du känner dig

jag famlar, jag är trött, jag har kedjor längs min rygg
jag är täckt av aska, jag är sjuk och aldrig trygg
hur ska jag förklara allt mitt lidande?
hör du inte orden bakom mitt kvidande?
ser du inte benen som sticker ur min kropp
jag är så tömd på näring, jag kutar utan stopp

okej min vän, berätta för mig
snälla tala om, hur du känner dig

jag kan inte andas, snälla hjälp mig släppa
jag kan inte tänka, för allt jag måste greppa
känns som om jag slungas runt i en storm
allt är upp och ner, jag spyr flera gånger om

okej min vän, berätta för mig
snälla tala om, hur du känner dig

det bränner, det bränner, mitt kött fräter bort
rör mig inte, snälla ta mig bort

okej min vän, berätta för mig
snälla tala om, hur du känner dig

jag fryser, jag fryser, ser du mina händer skaka?
jag kan inte följa, dessa linjer är för raka
trots att jag springer är mina leder kalla
trots all hetta kan isen aldrig falla

okej min vän, berätta för mig
snälla tala om, hur du känner dig

jag har en snara som hänger runt min hals
jag vågar inte tala, jag vågar inget alls
för om jag säger endast ett ord fel
så går de på två röda, och jag faller ner








Fri vers av Nellie629
Läst 216 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-25 02:28



Bookmark and Share


  Amanda N
Shitsan, så bra du skriver!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629