Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behagliga Besatthet

bryts ner banbrytande från banans behagliga besatthet/
styrs ej av lagar snutar så vakna o se vardagens matthet/
vare sig du drar en Astrid i snoken eller shottar på krogen/
är du alltid hiphopen trogen spottar otroligt/

tar chansen när jag får den men dansen den e svår den/
blir lätt att man jagar svansen som en dåre/
men cancern kan ej nå mej för jag dansar ju med lågan/
o vill alla fråga om ditten o datten så fuck it då går jag/

för pite leker viskleken och orden tappar fakta/
broder det är fucked up! fråga till min fejja!
istället för att ljuga om hur jävla mycket jag har becknat/
dramastan p-town patriot sen jag var barn/

så jag är van vid knas o span fra o varenda facci fan!
typ som en vakt på stan väktarens lag lagens väktare/
Herr Arsel Kato någon dag kommer nån knäppa dej/
då karman flåsar i nacken och du brinner i helvetet/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-25 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl