Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarren som kände sig ensam


Gitarren var inte älskad.

På kontoret där han stod på mitt rum.

Han stod där ensam natt efter natt.

Och ville bara hem till sina kompisar.

Så nu är han hemma!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-09-25 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP