Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och du kanske blir president... skrämmande


Lifeshots 32

Trots bitande kyla
Kom inget moln från din mun
För orden du sa
Var kallare än vintern




Fri vers (Fri form) av Daniel Marton
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-25 19:26



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Då måste de väl ha frusit fast i mikrofonens magnetspole?
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton