Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt

Katten kommer hem
till doften av rent trägolv
doften av burkmat




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-26 10:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skulle föredragit

'Kattens hemkomst här
doften, renade trägolv
lukter, burkmaten'

för formens bästa men vi ser ju inte alltid till varandras bästa, men ett gott försök är det, som ett råd från en ren amatör till en annan som expert.
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP