Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan-rum


Alla har sin privata sfär
Något man inte pratar om
Jag har min
i världen mellan världarna
där själen lyfter
svävar strax ovan mitt fysiska jag
Det finns ett alldeles eget medvetande
i vindar som blåser
i dofter som stiger upp ur marken
i sagorna inristade mellan trädens årsringar
Ibland, i den världen, känner jag en osynlig hand i min
och jag vet
att ingenting
är slutgiltigt





Fri vers av Bellissima
Läst 232 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-25 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastique!
2017-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima