Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina känslor fortfarande andas

En längtan. Som finns där. Som du. Håller vid liv.
Det är fel av dig. Att göra det. När mina känslor.
Fortfarande andas.

En blå rök. Kommer ur min mun. Sprider sig.
Uppåt. I den kalla luften. Blå. Som dina.
Kyliga ord. Jag bryr mig. Om dig.


Vem bryr sig. Om mig. Inte du. Inte.
Alls. Skör är gränsen. Mellan.
Kärlek och hat.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-26 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund