Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Först som sist

Tänkte skriva en dikt
om det allra första ordet.
Hur man än definierar
måste något ha varit
det allra första ordet.
Kanske var det ett "hej".
Eller kanske skriver jag
om det allra sista ordet.
Ett sådant kommer ju
att finnas någon gång.
Kanske blir det ett "hej då".
Hej då!




Fri vers av Nitram P
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-26 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P