Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt på berget [Arkivet]

I tätnande kyla, en smärta som tränger in i ben och märg
Följer jag kallet, förförs av stämman från okända trakter
Ledsagas jag mot lockelsen från svarta marker
Tid har upphört, rumsbegreppet är mig okänt

Svajande granar böljar
Stenar försjunka i mörkrets famn
Ögonen skådar framöver, fångad i ett töcken av snö
Medan jag söker efter stämman den okända, i en natt utan ände




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 228 gånger
Publicerad 2018-10-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord