Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljus

En svart måne stirrar ned
På en värld så sned

Svarta träd som minner om lik
Tömt på vatten är vareviga vik

Bitande ångest och fasa
På eviga stigar skall jag hasa

En tid ej förväntad
En smärta som ej är efterlängtad

Med skakande steg styr jag mot stupet
För att ända min smärta i djupet





Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-27 15:05



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Gillas!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord