Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormfågel

En okänd fågel sjunger i fjärran
Håglösheten tornar upp sig
Biter för att trycka tillbaka tårar
Pressar ihop händerna för att hålla tillbaka ilska

En okänd fågel väser långt bort
Modstulet är mitt hjärta
Inombords blodet kokar
Ett sinne som växer i hat

En okänd fågel höjer sina vingar
Grym är existensen
Nådig är blott Döden
Förväntan har jag ej

En okänd fågel reser längs landet
Skymmning drar närmare
Ljusets väsen må söka skydd
När hädanfärden väntar




Fri vers av Masterlord
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-27 15:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert starkt magiskt!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord