Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en dag med ångest och depression är pennan ens vän när det gäller att sortera tankar


Fjärran drömmar

Denna värld tycks mig främmande
Denna dimension alltför skrämmande

Maten smakar ej längre
Min existens allt trängre

Kyla smärtar ej
Jag kan ej längre värja mig

På himlen dansar mytiska varelser
Drömmer mig bort, att få bli ett med vidunderliga skapelser

Jag är avsedd för andra syften, andra upptäckter
Ej för dina ögon, de blott förskräcker




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-27 15:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt bra fokuserat stycke för stycke skildrar du stegen, upptakterna till eller från smärtan, ångesten och depressionen... Väl funnet i ord och bildspråk!
2016-09-28

    ej medlem längre
jag hoppas på himmelriket jag med.
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord