Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
160921


Lycklig olycka

skogens streckkod
sträcker ut sig
rappar min rygg
med en mildhet
av avlägsen strålning
och magen fuktas av den kalla mossan
medan mina andetag fuktar den.
jag frestas
att vända mig
och möta den skarpa blicken
som kärleksfullt bestrålar
sina olyckor
här i mossan,
men just nu
är mossan
så mjuk
mot mina läppar.




Fri vers av Maria Gibson
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-27 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Gibson
Maria Gibson