Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset

jag såg ett hus

grått

ett vitt sken lyste upp

från gaveln

ditt farväl

 

 

 

du kom aldrig hem

 

 "EK"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-27 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP