Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbesök [Arkivet]

Steg hörs långt bort i korridoren
Klackar slår mot ett kallt golv
Iklädd solglasögon, täckandes hennes hemligaste tankar
Når hon sin slutliga destination

Av alla hon bedragit, av var person som lurats
Att hennes kärlek är den sanna
Är han den mest naiva, blott en man med barnslig blåögdhet
Att han är förblindad kan var och en se




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 124 gånger
Publicerad 2018-10-15 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord