Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forna hjältar

Stenröse från förr
Förtälj din saga, öppna din dörr

Försjunken djupt i tjäle och is
En berättelse om modiga krigare och deras pris

Priset för ett krig och dess svårmod
När hovar korsar var älv och var flod

Under mäktiga fjäll historiens spår kan beaktas
Under majestätiska granar ska fienden föraktas

Forntiders skalder talar i sitt språk
Om djupa hemligheter, om en mystisk kraft hos en vråk

Moder Natur, du står för alltid pall
Beskyddar sjö, berg och grönskande tall




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-28 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord