Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förlåter dig


för alla gånger du höjde handen

för alla gånger du slog

för alla gånger du skrek

hemska okvädningsord

jag förlåter dig


för alla gånger du tvingade mig

för alla gånger du förminskade mig

för alla gånger du brast ut i gråt

och sa att allt var mitt fel

jag förlåter dig


för alla gånger du älskade med mig

för alla gånger du var snäll mot mig

för alla gånger du lagade mat

och skrattade med mig

jag förlåter dig


för det var så du fick mig 

att tro på dig på ett oss

det var sedan allt gick

så galet fel

jag förlåter oss


men i hjärtat brinner sveket

påminner om att bakom 

en vältalig fasad

kan faran lura

jag förlåter inte mig


aldrig att jag förlåter mig

jag som lät mig bli slagen

tagen med våld

förd bortom ljuset

in i syndarens mörker


där jag blev kvar






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-28 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP