Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xavier Rudd


Tips.

Jag fick ett litet tips från min fru.

Om Xavier Rudd.

Och hon vet hur kategorisk jag är.

När jag väljer mina band.

Och hon hade med sig en platta hem.

Från någon kollega.

Som hade sovit i bushen i tält i värmen.

Over there.

Från denna Australiensiska kille.

Jag hade hört något kort någon gång.

Om honom.

Utan att fästa någon större betydelse.

Men när min fru spelade upp Spirit Bird.

Så tvärdog jag.

Total världsklass.

För nu är jag totalt lost.

För något min fru gav mig.

Ren konst hela vägen.

Från en multiinstrumentalist.

Som lätt ligger som favorit på Spotify nu.

Och då har jag spelat själv i över 30 år.

Och detta är bra skit!

I mina öron.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-28 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP