Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ganska patetiskt


Ganska patetiskt

när jag ligger där dold under det vita skynket
eller nåt
ser jag gammal ut
som när jag sover
med öppen mun och slapp käke
förutom
att jag inte vaknar här
men förhoppningsvis
på en bättre plats
än krematoriet
likbålet
eller kistan
av jord av aska
är jag kommen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-28 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP