Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovad

Lovad vare
var krängande gren
vart virvlande blad
vart frostigt vindkast

Strax vi skåda bland lövverken
det oändligas
nyanser av sommarminnen





Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-01 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen