Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattpiss suger

Tar ett glas vin i en stilla lägenhet
kanske jag tar ett till sedan...
Katten har blåskatarr och har stänkt urin all over
det luktar mumma från korgar och mattor
Jag måste ägna min lediga dag till att sanera
skura och sprita
tills ryggen kroknar och humöret falnar
men just nu ska jag bara andas lugnt
och skriva dåliga dikter
Den bästa fredagen
ever




Fri vers av Bellissima
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-24 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima