Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En essä

 

kröker armen under

ansiktet vänt mot

marken

skälver

inte bara

ett pip i kvällens

knastrande stillhet

faller som ett svart regn

 




Övriga genrer av petter rost
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-29 22:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt vännen...
2016-11-30

    skamfilad
Vilken tavla du målar. Mest en svart, knastrig tavla. Den är tvärbrant också, nästan som att man faller av att bara titta på den. Men trots det är den faktiskt inte alls avskräckande, mer trolsk om jag får säga det själv.
2016-10-06

  SweetTouch
Skickligt målad sinnesbild! Mest tilltalade mig detta just i natt:
"...i kvällens / knastrande stillhet..."
2016-10-01

  Annie b'larsson VIP
kan inte uttrycka mig. får återkomma. "sjunker som ett svart regn"..
2016-09-30

  i af apa
bildrik
i fullmatad stämning...
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost