Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens rymning

 

September natten ligger tungt
min själ har rest

  
den kanske är på väg
till en styrketräningspass.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-30 01:25



Bookmark and Share


  Vågparet
Kort men strong, fint
2016-10-14

  i af apa
det lär vara stärkande...!
: )
2016-10-07

  Blomma-Stjärna VIP
själ, den som vet vad som väntar
gör sig stark
- kort o koncist o bra
2016-09-30

  Anya VIP
Kort och kärnfullt. Jaa nog kan själen behöva en styrketräningskurs alltid.
2016-09-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet, mycket bra!
2016-09-30

  Zandor
Ja, det är ju nyttigt ;-/)
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP