Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära intill

 

Nu visar sig ljuset

i kärlekens möte

fingrar som darrar

i lustfylld kramp

 

han stormar

hon brinner

de kommer

så nära intill…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP