Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på ....


I väntan på vadå
man väntar så
man väntar på
att få
i väntan på
att få
vadå ?

Nåt gott
nåt långt och gott
kort och gott




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-05-13 07:48



Bookmark and Share


    Örnhjärta - Björnhjärta
I väntan
Jag väntar ständigt
Varför????????????
Och på vadå?

Ser man på
en ung dams rumpa
Ungefär som Apoteksbolagets
senaste lilla stumpa
så går man glatt till Systembolagets
filial på Dronninggatan
och ställer sig i kö som satan

Sen går man hem och sätter på Zlatan
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta