Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad gör man ....


Vad gör man
när det bara regnar
när sommaren kom av sig
när man väntade sig solen
när det borde vara varmt
just den här dagen
men kylan kryper in i märgen
och regnet öser ner

man kryper ner igen
tillbaks in i värmen
till drömmen
till dig





Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-05-13 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta