Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt

Tystnad råder över vita fält
Ej synes människor, ej synes tält
Måne giv oss beskydd i denna mörka timma
Låt ditt ljus stråla, ja minsta lilla strimma

Bland djupa skogar, frusna sjöar
Höga berg och ensliga öar
På stigar förfäder vandrat
På stränder där forntida män strandat

Särskilda krafter råder i natt
Du kan höra det vildas mystiska skratt
Det är som om tiden står stilla
En magisk skönhet att skåda, ingen synvilla




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 23:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Naturlyrisk naturromantik du har fångat något vackert som lyser!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord