Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alltid på väg

ljus och skrän

publika framgångar

är inte alltid 

det viktigaste

 

däremot färden framåt

utvecklingen som följer

pr automatik 

när det ena efter 

det andra

faller på plats

 

pusslet blir mer tydligt

glasögonen klarare

sambanden om vad

som kan hända

och vilka följder

det får

 

ett CV är nog bra

men livets betyg

kan sitta i hur

man tar alla

hårda tacklingar

utan att förmörka

hela världsalltet

och dra ned

sin egen rullgardin

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-01 10:12



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Så klok du verkar.Dina ord väcker eftertanke.
2016-12-31

    ej medlem längre
Kristallklart formulerat! Så är det!
2016-10-10

  aol
Starkt och insiktsfullt skaldat menar jag,
2016-10-05

  Eva Helene VIP
Klokt och insiktsfullt, ska bära med mig dina ord!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP