Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text. Spoken word.


Ibland




Öga för detaljer -

- på gott och ont
-
-


ibland

- vill jag bara
-
-
-


- blunda.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 224 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-02 03:38



Bookmark and Share


  Zandor
du är inte ensam....
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K