Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst 1

Jag undrade när du skulle komma väntade på dig
Så kom du som en virvelvind
Du svala vackra färgglada höst
Du dansar över våra gator och ängar
till vindens orkester
Du omfamnade mig och låter mig vila
Du sköna höst


Alprosen




Prosa av Alprosen
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-02 08:45



Bookmark and Share


  Frida Andersson
Javisst är hösten härlig :)
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen