Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar

Jag längtar det sanna, enkla, rätta,
det okomplicerade, positiva och lätta.
Jag längtar ömsesidig kärlek
och önskan till varann.
Jag längtar sammanflätade drömmar
och stilla ro i gemensam hamn.
Jag längtar trygghet i ömsint famn.
Jag längtar nu och vill idag!
Men är jag redo?




Bunden vers (Rim) av KeB
Läst 425 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-02 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB