Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllenhammars havremust förfelar aldrig sin verkan

P G Gyllenhammar var på resa med flyget till London

Bredvid honom satt en parant dam

Han inledde ett samtal med repliken:

"Hur lång tid tar det här flyget?"

Den knasiga repliken tog tydligen skruv,

för nu är PG nybliven far vid 90 år

och med en betydligt yngre partner

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Valter Örn VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en rättelse på det jag skrev här förut..jag menar då PG:s öppningsord till damen ifråga...Tack.
2016-10-02

    ej medlem längre
hur mycket yngre då?
2016-10-02

    ej medlem längre
alla öppningsrepliker är bra utom de dåliga..
2016-10-02

    Sefarge VIP
Det lönar sig tydligen
Att ha "havregrynen
I gott behåll"
:)
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP