Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var billigt!

BILLIGT BILLIGT
BILLIGT!
allt har blivet
för billigt

utom för vår värld




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bengt VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-02 22:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sitter som en smäck!
2016-10-16

  Carl-Johan Bachofner
Ja! Det hänger verkligen ihop. Snygg kort sammanfattning av något stort och komplicerat. :)
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP