Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på låten här: https://soundcloud.com/wenskap/ditt-har-som-vild-eld


Ditt hår som vild eld

Kölden kryper längs rötterna
Blommorna är vissna nu
Tunga sinnen längs gatorna
Möter inga blickar

Jag känner knappt mina fingrar
Jag minns det som om det var igår
Gick genom snötung vinterstad
För att va med dig

Flingorna de smälte i ditt hår
Ditt hår som en vild eld

Snön faller

Runt gårdarna och stugorna
Isen kryper in mot hamnen
Det piskar högt i flaggstängerna
som när dörrar smälls igen

Jag känner knappt mina fingrar
Domnar snart mitt hjärta med?
Du talade om att öppna upp
och jag höll bara med

Flingorna de smälte i ditt hår
Ditt hår var som en vild eld

Var är elden nu?

Varför säger jag ingenting?
Varför säger jag ingenting?
Varför är jag tyst?
Varför är jag tyst?

Du sa alltid någonting
Du kunde säga någonting
Du var aldrig tyst
Du höll aldrig tyst

Vi måste säga någonting
Vi måste säga någonting
Var aldrig tyst!
Var aldrig tyst!


https://soundcloud.com/wenskap/ditt-har-som-vild-eld




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 22:55



Bookmark and Share


    Bellissima
Har lyssnat. Riktigt bra!
2016-12-29

  Hestia VIP
Stämningsfullt med innerlig känsla. Gillar upprepningarna.
2016-10-06

  Maiah VIP
Fin och reflekterande text, roligt att det är en sångtext!!!!
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP