Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puls

 

 

Viskningar miltals away

"i take you to the stars"

Min hjärtfrekvens stiger

För jag vet att det du säger är sant




Övriga genrer av genni VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-03 02:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar
2016-10-06

  aol
Gillas
2016-10-06

  petter rost
Det här är allt en go puls..!
2016-10-03

  Quasimodo
Viskningar över rymder och avstånd som hörs i en sanning och får känslan att vibrera! Fint och ändlöst!
2016-10-03

  erkki
Härlig poetisk touch
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP