Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag är du inte längre den.

En dag kommer jag inte sakna dig längre.
En dag kommer jag ge mina tankar till någon annan.

I samma stund du lämnade mig tvingade du mig att lära mig något nytt. Att leva utan dig.

En dag är du bara någon bland alla andra.
Borta och förbrukad.
Oviktig.

En dag kommer jag inte sakna dig längre.
Har du tänkt på det?

Vill du ha mig?
Sätt fart.




Fri vers av Memento Vivere
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-03 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere