Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter



Efter vinden som
viker ihop fällstolarna
bläddrar bort nyss lästa tidningen
skrynklar duken på trädgårdsbordet
smäller i flagglinorna

Efter regnet som
studsar på trädgårdsplattorna
brusar i stuprören
fyller på vattentunnan
trummar på fönsterbrädan

Solen som
blänker i våta gräset

Luften som
doftar friskt och rent

Vår egen nya värld




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:04



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Ännu en vacker sommarbild ur albumet känns det som.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors