Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reningssången

Jag lyssnar till lövens och trädkronornas sus.

Det sitter en katt på min trapp.

Vinden renar mitt inre och ger plats för nytt.

Tänk vad underbart att bara var.




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-03 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP