Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höra till



Vara någon
Vara väntad
Vara önskad
Vara en bland flera
Vara efterlängtad
Bli utvald
Bli omfamnad
Vara omsluten av vänskap
Älskad
Höra till




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 392 gånger
Publicerad 2006-05-13 11:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det vi alla behöver för också vara till!
2008-03-01

    HiFi
fick en känsla av Bobby, direkt när jag läste dikten.. jag vill gärna se den som en hyllning till honom...
2006-05-13

  Sofia i hatstaden
Den här var fin!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors