Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltiettsången

Viskade löven sina klara färger till regnbågen?

Sa molnen med sin struktur till månen att lysa klart?

Talade vågornas vita gäss till alltet att vara bäst?

Regnbågens klara färger återspeglas i grönskan.

Månen lyser klart på molnen som återger färgmönster.

Bäst är alltet som guppar på vågornas vita gäss.

Glädje, lekfullhet, skönhet, musik och allt i ett.

Alltet!




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-03 20:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Allt i rusiskt"
Skönt sångdiktat!
:)
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP