Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtroende

allvarligt talat
med avsaknad av
ironi och underkastelse
vill jag förkunna

det är en fantastisk känsla
att kunna lita på
att du
kommer att
svika mig
igen




Fri vers av Baruch Spinoza
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-03 20:49



Bookmark and Share


    Baruch Spinoza
Tack för vackra ord.

Låt oss dra det ett steg längre:
Pålitlighet är synden som människan förväxlade med kärlek.
2016-10-03

    jaybird
Pålitlighet är en överskattad dygd. Sveket för oss närmare varandra,
fjättrar själarna samman,
livslångt.
Människan.

Tung epilog utan slut, Baruch.
Kryddig kreation.
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Baruch Spinoza