Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charader

Visst stämmer det
att ni alla spelar ett spel?
Varför kan ingen bara
säga som det är?
Har jag någonsin träffat
en sann människa?

Det ser ju ut som att ni vet
vad ni snackar om
men när man gräver lite djupare
total katastrof

Du ska veta
att du inte är ensam
alla gör det
låtsas
Kejsarens nya kläder
kommer i många kollektioner

Du behöver inte
jag lovar
Släpp taget
Är du ärligt talt
imponerad
över de andra?
Har du verkligen
sett efter
vad de har
att erbjuda?




Fri vers (Fri form) av Baruch Spinoza
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-13 21:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, jag är jätteimponerad över människors existens. det är lika knasigt med djur. en katt eller en hund kan vara jätteimposanta.
2017-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Baruch Spinoza