Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri välja

Jag vill inget
för jag vet
Jag är fri
att välja




Fri vers (Fri form) av Baruch Spinoza
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-19 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baruch Spinoza