Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klister tack!

Den gled mej
liksom bara
ur händerna.
Rätt ner
i marmorgolvet
O gick i tusen
bitar.
Behöver klister
i massor!
Hjälp mej laga
vår
krossade
kärlek.




Fri vers av KeB
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KeB