Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar inför läkarens besked


Ett svart streck i min tanke


Mina tankar är så ljusa
ser allt i rött och blått
allt stämmer så väl
hur jag vill det skall vara

Ändå kan ett litet svart streck
genom det ljusblå fältet
störa mina drömmar
om än så litet
att osäkerheten blir total

Jag vill inte ha några streck
inget som stör
inget som hindrar mig
att ge min kärlek
till den jag håller av





Fri vers av Nils-Robert
Läst 338 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-07 17:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt framträdd känsla, väl där
2016-11-18

  Alysse VIP
Berörande fint skrivet
känslosamt, träffar hjärtat
speciellt då man läser
ingressen och förstår
dess innebörd
Men texten är mjuk
och fin, trots oro
2016-10-08

  överlevaren VIP
Känslosamt ordat, BRA!
2016-10-08

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör mitt inre!
Även ett litet svart streck kan skapa oro och förändra en i övrigt blå himmel.
2016-10-08

  Karina"Kia"
Orostänk som stör i väntan på besked..men i den trygga familj får man omges där kärleken står stor och stark och styrker sinnet med kraft i mod!

Bra skrivet beskrivet!
2016-10-07

    jaybird
En liten spricka i framrutan, mitt i synfältet. Utanför tävlar höstens prakt förgäves om vår uppmärksamhet.
Defekterna kryddar livet.

Lätt att kännas vid i dina strofer.
2016-10-07

  Fem hjärtan VIP
Ett litet orosmoln som bekymrar.. Bra beskrivet!
2016-10-07

  bumerang
Nej inget ska hindra kärleken.
När man har nån man håller av.
Kärleken som är din kan ingen färg rå på.
2016-10-07

  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet i dina funderingar om att helheteten inte ska falla isär.
2016-10-07

    ej medlem längre
Ord som beskriver känslor som oroar och skaver själen.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert