Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulsdansen

Inatt har jag åter
dansat Djävulsdansen.
En nyckfull, glädjelös
ihållande dans.
Där ingen nånsin
kan tacka nej,
där takten aldrig
slutar slå,
där den stumma musiken
aldrig börjar spela.
Tyvärr,
verkar mitt danskort
va fulltecknat
även kommande nätter.




Fri vers av KeB
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-05 07:25



Bookmark and Share


  Zandor
jojo....djävulsdansen är inte att leka med
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

KeB