Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


väntan slår hårdare
än hammarslaget
i väggen

längtan
tycks
längre än
avståndet visar

verkligheten krossar
illusionerna
ständigt

om vindarna
avtar
står stormen
på lur

Men alltsammans
och
detta
är ju bara
livet.




Fri vers av Göran Hansson
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-05 16:21



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om insikter i livet
2016-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som skapar tankar och känslor!
2016-10-05

    jaybird
"längtan
tycks
längre än
avståndet visar"

utvidgar begreppen,
pumpar upp känslan,
glänser
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Göran Hansson