Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet tonar ut i ett endaste andetag rent


så sällsam är aftonens rosa glöd

med solen lågt i nedan

höstens färger så levande

på väg mot sin stilla död

än brinner löven 

än ropar livet

än bidar tiden

medan allt sluter till

vänder ifrån

viskar godnatt











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-05 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP