Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gööör vi?

Vad jobbar du med?
Jag irrar som en myra

och städer uppstår




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-05-13 14:33



Bookmark and Share


    dikternas_miia
Det var såå häftigt!

Så likgiltigt men ändå så ...

Det är svårt att förklara känslan man får av en sådan enkel text...
2006-05-13

    dikternas_miia
Det var såå häftigt

Så likgiltigt men ändå så ...

Det är så svårt att förklara den knepiga känslan man får av en sådan enkel text....

Bravo! Fortsätt så!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP